Добре дошъл, Гост!Регистрация Вход

Егера ЕООД е фирма с основна дейност внос, производство и търговия на едро със стоки, необходими за домакинството на всяко семейство. За да задоволим потребностите от нужните стоки ние извършваме внос от Китай, Дубай, Турция, Тайван, Индия и Италия. Също така работим с български производители, доказали качеството на продукцията си. Списъкът от артикули на фирмата включва над 3000 позиции, като се обогатява и разнообразява непрекъснато.

Застъпени са: домашни потреби, изделия от пластмаса акрил и меламин, ножове и прибори за хранене, никелирани изделия за баня и за кухня, изделия от порцелан, стъкло и огнеупорно стъкло, стенни и настолни часовници и будилници, почистващи уреди, изделия от керамика и ратан, покривки за маса и мушама, изтривалки за врата, цветя, сувенири, подаръци и много други.

Разполагаме с над 2000 кв. м. собствена складова база и мострена зала. През 1999 г. започнахме производство на огледала и комплекти за баня с пластмасови рамки, отличаващи се с приятен дизайн и качествено изпълнение. Водоустойчиви са и са подходящи за мокри помещения. Реализират се успешно на българския пазар, а също така произвеждаме и за износ.

Свържете се с нас →

Партньори

Чуждестранни партньори и производители

Български партньори и производители

Нови продукти

Най-разглеждани продукти